Vic impulsa l’energia solar amb una nova instal·lació fotovoltaica al recinte firal del Sucre

|

Entrevistes | Projectes | RVE | Solar | Solucions tècniques | Sostenibilitat | Uralita

Com a empresa o industria, quan arriba el moment de dur a terme una obra important, com la instal·lació de plaques solars o transformar la coberta, és de vital importància trobar una empresa instal·ladora de serveis integrals que disposi d’amplia experiència, professionalitat i serietat per aconseguir un resultat òptim; el qual desde Boquet us podem oferir.

Boquet ha  dut a terme amb èxit una nova instal·lació solar fotovoltaica de 100kWn al recinte firal del Sucre, de Vic.

La rapidesa amb què s’ha completat aquest projecte, en tan sols quatre setmanes, és garantia de la nostra dedicació i professionalitat envers el canvi cap a energies netes i renovables, el nostre Equip de Treball Especialitzat ha garantit la seva plena operativitat i ha optimitzat el seu funcionament per conseguir la màxima eficiència energètica.

Es tracta d’una instal·lació formada per 207 panells, en coberta inclinada i una potència total de 100kWn del recinte firal, en aquest cas, s’ha utilitzat tecnologia d’avantguarda per assolir un rendiment òptim i la major vida útil.

Característiques de la instal·lació:

Localització

Recinte firal ‘el Sucre’ (Vic)

Potencia instal·lada

100kWn

Modalitat

Autoconsum col·lectiu amb excedents

Energía total produïda

164.234,81 kWh

Emissions CO2 evitades

41,06  t/any

Termini d’execució

4 setmanes

Plaques instal·lades

207

Superfície

2.998m2

Èxit de l’obra

Assolit satisfactòriament

La instal·lació produirà anualment un total de 164.234,81 kWh, estimem que aquesta instal·lació evitarà l’emissió de 41,06 tones de CO2 anualment, ajudant a preservar el medi ambient i a construir un futur més verd i sostenible per a la societat catalana.

Formulario de Contacto página principal

Persona de contacto

Instalación Fotovoltaica

¿Qué más necesitas?

Powered by