Nova instal·lació fotovoltaica a Sant Pol de Mar

|

Entrevistes | Projectes | RVE | Solar | Solucions tècniques | Sostenibilitat | Uralita

Quan parlem de la possibilitat d’instal·lar plaques solars a empreses, a l’hora de trobar una empresa instal·ladora de serveis integrals, ens venen al cap tres paraules: eficiència, serietat i professionalitat, una combinació essencial per garantir l’excel·lent funcionament de la instal·lació, i que disposem a Boquet.

Des de Boquet hem realitzat nova instal·lació de plaques solars a la guarderia El Pi del Soldat, de Sant Pol de Mar, on s’han instal·lat 168 plaques amb una potència de 50kWn.

La instal·lació s’ha realitzat amb èxit en un termini, de tan sols, quatre setmanes, consta de 168 plaques solars, que ocupen una superfície total de 1.193m2. Aquestes plaques solars tenen la capacitat de generar una energia total de 96.044,1 kWh anuals, el que equival a una reducció de 24,00 tones de CO2 a l’any. Aquesta xifra és prou significativa per contribuir de manera tangible a la lluita contra el canvi climàtic.

A través de la modalitat d’autoconsum col·lectiu amb excedents, aconseguim un aprofitament òptim de l’energia generada. Això significa que no només satisfem les necessitats energètiques del lloc, sinó que també contribuïm a la xarxa elèctrica amb l’energia sobrant.

Característiques de la instal·lació:

Localització El Pi del Soldat (Sant Pol de Mar)
Potencia instal·lada 50kWn
Modalitat Autoconsum col·lectiu amb excedents
Energía total produïda 96.044,1kWh/any
Emissions CO2 evitades 24,00 t/any
Termini d’execució 4 setmanes
Plaques instal·lades 168
Superfície 1.193m2
Èxit de l’obra Assolit satisfactòriament

Estem orgullosos d’haver assolit l’èxit en aquesta obra i de poder oferir a Sant Pol de Mar una solució energètica més sostenible i respectuosa amb el medi ambient. A Boquet seguirem treballant dur per aportar la nostra experiència i professionalitat a cada projecte que realitzem, en línia amb la nostra visió de fomentar la transició cap a un món més verd i net.

Si esteu interessats en conèixer més detalls sobre aquest projecte o esteu considerant una instal·lació similar, estarem encantats d’atendre-us. Contacteu amb nosaltres i junts farem realitat els vostres objectius energètics sostenibles.

Formulario de Contacto página principal

Persona de contacto

Instalación Fotovoltaica

¿Qué más necesitas?

Powered by