Energia solar al servei de la comunitat: L’èxit de l’instal·lació d’autoconsum col·lectiu al casal d’avis de Palafolls

|

Entrevistes | Projectes | RVE | Solar | Solucions tècniques | Sostenibilitat | Uralita

Amb la creixent consciència sobre la importància de les energies renovables i la reducció de l’impacte ambiental, el casal d’avis de Palafolls ha decidit introduir-se en el món de la fotovoltaica de la mà de Boquet (empresa instal·ladora de serveis integrals). Gràcies a aquesta instal·lació, no només reduiran la seva dependència de fonts d’energia convencionals, sinó que també estalviaran en els costos energètics.

Durant un termini d’execució de tan sols dues setmanes, Boquet  ha instal·lat un total de 60 plaques solars sobre una superfície de 130 m², generant una potència nominal de 24 kWn. Aquestes plaques solars captaran l’energia del sol i la convertiran en electricitat utilitzable pel casal d’avis, per la llar d’infants municipal i per la biblioteca municipal, proporcionant una font d’energia neta, renovable i sostenible pel municipi.

Característiques de la instal·lació

Localització

Casal d’avis (Palafolls)

Potencia instal·lada

24kWn

Modalitat

Autoconsum col·lectiu amb excedents

Energía total produïda

35.420 kWh

Emissions CO2 evitades

229,8  tones

Termini d’execució

2 setmanes

Plaques instal·lades

60

Superfície

130 m2

Èxit de l’obra

Assolit satisfactòriament

 

Amb una potència instal·lada de 24kWn, aquest sistema d’autoconsum col·lectiu amb excedents és capaç de generar una energia total de 35.420 kWh, contribuint a reduir les emissions de CO2 en 229,8 tones anuals.

Formulario de Contacto página principal

Persona de contacto

Instalación Fotovoltaica

¿Qué más necesitas?

Powered by