Nova instal·lació fotovoltaica al pavelló d’Aiguafreda

|

Entrevistes | Projectes | RVE | Solar | Solucions tècniques | Sostenibilitat | Uralita

L’Ajuntament d’Aiguafreda vol impulsar el desenvolupament de les energies renovables, en aquest cas l’energia solar fotovoltaica d’autoconsum. Per aquest motiu, ha confiat en Boquet (empresa instal·ladora de serveis integrals) per fer la instal·lació de plaques solars en el pavelló municipal, la qual ha estat efectuada en la coberta del recinte, ajudant a cobrir les necessitats energètiques del mateix poliesportiu, de l’ajuntament, del local de vigilants i de l’escola La Muntanya.

La instal·lació realitzada per Boquet ha estat un èxit, on en un termini de tan sols, quatre setmanes, s’han instal·lat en una superfície de 1329 m2, 198 plaques solars. Aquesta planta fotovoltaica té la capacitat de generar una energia total de 150.597,41 kWh anuals, el que equival a una reducció de 14,72 tones de CO2 a l’any i en un clar estalvi elèctric.

A través de la modalitat d’autoconsum col·lectiu amb excedents, aconseguim un aprofitament òptim de l’energia generada. Això significa que no només satisfem les necessitats energètiques del pavelló, sinó que també contribuïm a la xarxa elèctrica amb l’energia sobrant.

Característiques de la instal·lació:

LocalitzacióPavelló d’Aiguafreda (Aiguafreda)
Potencia instal·lada100 kWn
ModalitatAutoconsum col·lectiu amb excedents
Energía total produïda150.597,41 kWh/any
Emissions CO2 evitades14,72 t/any
Termini d’execució4 setmanes
Plaques instal·lades198
Superfície1.329 m2
Èxit de l’obraAssolit satisfactòriament
Estem orgullosos d’haver assolit l’èxit en aquesta obra i de poder oferir a Aiguafreda una solució energètica més sostenible i respectuosa amb el medi ambient. A Boquet seguirem treballant de valent per aportar la nostra experiència i professionalitat a cada projecte que realitzem, en línia amb la nostra visió de fomentar la transició cap a un món més verd i net.
Si esteu interessats a conèixer més detalls sobre aquest projecte o esteu considerant una instal·lació similar, estarem encantats d’atendre-us. Contacteu amb nosaltres i junts farem realitat els vostres objectius energètics sostenibles.
Contact Us

Estàs interessat en els nostres serveis? Omple el formulari!

Formulario de Contacto página principal

Persona de contacto

Instalación Fotovoltaica

¿Qué más necesitas?

Powered by