La zona de l’institut de Centelles estrena nova instal·lació fotovoltaica

|

Entrevistes | Projectes | RVE | Solar | Solucions tècniques | Sostenibilitat | Uralita

La zona de l’institut de Centelles es suma a la revolució solar, estrenant una nova instal·lació fotovoltaica de més de 200 plaques solars al pàrquing de la zona, efectuada per Boquet (empresa instal·ladora de serveis integrals) en tan sols 4 setmanes. Amb aquesta nova instal·lació, s’estima que s’evitaran 40 tones de CO₂ l’any. Perquè ens fem una idea, 40 tones de C02 equivalen a 40 piscines de 500 m³ cada una! Aquí es veu realment l’avantatge pel medi ambient i per la salut que suposa la instal·lació de plaques solars, una inversió rentable i necessària. Si tens una empresa i estàs dubtant a instal·lar o no plaques solars, sol·licita el teu estudi gratuït, t’ajudem i assessorem en la teva decisió.

En tan sols quatre setmanes, s’han instal·lat en una superfície de 1310 m2, 216 plaques solars. Aquesta planta fotovoltaica generarà una energia total de 162.940 kWh anuals, aconseguint reduir significativament el consum elèctric de la xarxa. En aquest video, ensenyem tot el procès de construcció que ha portat aquesta instal·lació.

Característiques de la instal·lació:

LocalitzacióZona de l’institut (Centelles)
Potencia instal·lada100 kWn
ModalitatAutoconsum col·lectiu amb excedents
Energía total produïda162.940 kWh/any
Emissions CO2 evitades40,74 t/any
Termini d’execució4 setmanes
Plaques instal·lades216
Superfície1.309,69 m2
Èxit de l’obraAssolit satisfactòriament

Amb la professionalitat, experiència i serietat que ens caracteritzen, hem assolit amb èxit aquesta obra a Centelles. Si esteu interessats a conèixer més detalls sobre aquest projecte o esteu considerant una instal·lació similar, estarem encantats d’atendre-us. Contacteu amb nosaltres i junts farem realitat els vostres objectius energètics sostenibles.

Contact Us

Estàs interessat en els nostres serveis? Omple el formulari!

Formulario de Contacto página principal

Persona de contacto

Instalación Fotovoltaica

¿Qué más necesitas?

Powered by