L’EAS de Taradell estrena nova instal·lació fotovoltaica

|

Entrevistes | Projectes | RVE | Solar | Solucions tècniques | Sostenibilitat | Uralita

L’EAS de Taradell, el complex esportiu del municipi, ja pot gaudir d’una nova instal·lació solar de més de 150 mòduls fotovoltaics. Boquet (empresa instal·ladora de serveis integrals) hem estat l’empresa encarregada de fer aquesta nova instal·lació, i podem dir que ha estat tot un èxit, ja que gràcies a aquesta instal·lació s’estima que s’evitaran 49 tones de CO₂ l’any, una xifra que no deixa indiferent a ningú.

Són només 4 setmanes les que han fet falta per instal·lar totes aquestes plaques en una superfície de 800 m2 , les quals generaran una energia total de 146.000 kWh anuals, ajudant al complex esportiu ser energèticament independent.

Característiques de la instal·lació:

LocalitzacióEAS Tarradell
Potencia instal·lada65 kWn
ModalitatAutoconsum
Energía total produïda94.854 kWh/any
Emissions CO2 evitades49 t/any
Termini d’execució4 setmanes
Plaques instal·lades192
Superfície800 m2
Èxit de l’obraAssolit satisfactòriament
Estem orgullosos d’haver assolit satisfactòriament aquesta obra i de poder oferir una solució energètica sostenible i respectuosa amb el medi ambient al EAS Taradell. A Boquet oferim solucions personalitzades d’acord amb les necessitats dels nostres clients, sempre amb la professionalitat, experiència i serietat que ens caracteritzen. Si esteu interessats a conèixer més detalls sobre aquest projecte o esteu considerant una instal·lació similar, estarem encantats d’atendre-us. Contacteu amb nosaltres i junts farem realitat els vostres objectius energètics sostenibles.

Formulario de Contacto página principal

Persona de contacto

Instalación Fotovoltaica

¿Qué más necesitas?

Powered by