Nou punt de Recàrrega de Vehicles Elèctrics (RVE) al complex municipal Can Xaubet

|

Entrevistes | Projectes | RVE | Solar | Solucions tècniques | Sostenibilitat | Uralita

En un compromís continu amb la promoció de la mobilitat sostenible i la transició cap a energies netes, estem orgullosos de compartir el nostre paper com a partners oficials d’Iberdrola per a Catalunya en la instal·lació de punts de recàrrega de vehicles elèctrics (RVE). Aquesta iniciativa, fruit de la col·laboració entre Boquet i Iberdrola, té com a objectiu fonamental fomentar l’adopció de vehicles elèctrics i reduir l’impacte ambiental associat als mitjans de transport convencionals.

Els punts de recàrrega de vehicles elèctrics no només brinden comoditat als propietaris de vehicles elèctrics, sinó que també contribueixen a la creació d’un ecosistema de mobilitat més sostenible i integrat.

A més a més, la nostra condició de partners instal·ladors oficials d’Iberdrola ens permet oferir una instal·lació eficient i de qualitat, garantint que els usuaris tinguin accés a una infraestructura fiable i de primera classe.

El Complex municipal Can Xaubet (Pineda de Mar) ja gaudeix del seu punt de recàrrega de vehicles elèctrics, proporcionant als residents i visitants de Pineda de Mar l’oportunitat de recarregar els seus vehicles de manera convenient i eficient, fomentant així l’adopció d’aquest tipus de vehicles i reduint la dependència dels combustibles fòssils. Amb diversos punts de recàrrega amb diferents capacitats i velocitats de càrrega, l’estació a Can Xaubet és capaç de servir a una varietat de vehicles elèctrics, des de cotxes fins a ciclomotors i bicicletes elèctriques. Aquest enfocament inclusiu és un exemple del compromís de l’Ajuntament de Pineda de Mar envers la diversitat de les necessitats de mobilitat de la comunitat.

punto de recarga de vehículos eléctricos Iberdrola


Continuarem treballant de la mà amb Iberdrola per ampliar aquesta xarxa de punts de recàrrega de vehicles elèctrics a tot el territori català. La nostra missió és donar suport a la transició cap a una mobilitat més ecològica i assegurar-nos que la infraestructura estigui preparada per a l’augment de vehicles elèctrics a mesura que guanyen popularitat.

Agraïm la confiança d’Iberdrola en la nostra empresa com a partners instal·ladors oficials, i estem emocionats de veure com aquesta col·laboració beneficia la comunitat i el medi ambient.

Si esteu interessats a conèixer més detalls sobre aquest projecte o esteu considerant una instal·lació similar, estarem encantats d’atendre-us. Contacteu amb nosaltres i junts farem realitat els vostres objectius energètics sostenibles.

Formulario de Contacto página principal

Persona de contacto

Instalación Fotovoltaica

¿Qué más necesitas?

Powered by