Nous punts de recàrrega de vehicles elèctrics al passeig maritim de Pineda de Mar

|

Entrevistes | Projectes | RVE | Solar | Solucions tècniques | Sostenibilitat | Uralita

Amb l’augment constant dels vehicles elèctrics, la demanda de punts de recàrrega ha augmentat molt els darrers anys, per això molts municipis s’estàn esforçant en oferir més punts de RVE.

Pineda de Mar, una encantadora localitat situada al litoral català, ha donat un pas de gegant cap a un futur més net i sostenible amb la instal·lació de dos nous punts de recàrrega de vehicles elèctrics, els quals es troben estratègicament ubicats en punts neuràlgics de la ciutat, específicament al passeig marítim en zones d’aparcament públic.

L’Ajuntament de Pineda de Mar ha treballat de la mà amb Boquet i Iberdrola (empreses especialitzades en infraestructura de recàrrega elèctrica) per assegurar-se que els nous punts de recàrrega siguin d’alta qualitat i compatibles amb una àmplia gamma de vehicles elèctrics disponibles al mercat.

Aquesta diversitat d’opcions de càrrega fomenta la inclusió i encoratja més propietaris de vehicles a fer la transició cap a les alternatives elèctriques.

En un compromís continu amb la promoció de la mobilitat sostenible i la transició cap a energies netes, estem orgullosos de compartir el nostre paper com a partners oficials d’Iberdrola per a Catalunya en la instal·lació de punts de recàrrega de vehicles elèctrics (RVE). Si esteu interessats a conèixer més detalls sobre aquest projecte o esteu considerant una instal·lació similar, estarem encantats d’atendre-us. Contacteu amb nosaltres i junts farem realitat els vostres objectius energètics sostenibles.

Formulario de Contacto página principal

Persona de contacto

Instalación Fotovoltaica

¿Qué más necesitas?

Powered by