Nova instal·lació a la llar d’infants els Caputxins de Vic

|

Entrevistes | Projectes | RVE | Solar | Solucions tècniques | Sostenibilitat | Uralita

La llar d’infants els Caputxins de Vic aposta per l’energia solar fotovoltaica, amb aquesta instal·lació de plaques solars, el complex podrà gaudir d’energia neta renovable indefinidament, a més d’evitar-se anualment 12,198 tones i reduir significativament el seu consum d’energia elèctrica. La instal·lació ha estat efectuada per Boquet (empresa instal·ladora de serveis integrals) en tan sols 3 setmanes.

S’han instal·lat un total de 30 plaques solars sobre una superfície de 500m2, generant una potència nominal de 12kWn. Amb la professionalitat que ens caracteritza s’ha seguit en tot moment un procediment meticulós per assegurar la qualitat i la màxima eficiència possible de la isntal·lació.

Característiques de la instal·lació:

LocalitzacióLlar d’infants els Caputxins (Vic)
Potencia instal·lada12 kWn
ModalitatAutoconsum Individual
Energía total produïda94.854 kWh/any
Emissions CO2 evitades12,198 t/any
Termini d’execució2 setmanes
Plaques instal·lades30
Superfície500 m2
Èxit de l’obraAssolit satisfactòriament

Estem orgullosos d’haver assolit l’èxit en aquesta obra i de poder oferir a la llar d’infants Els Caputxins una solució energètica més sostenible i respectuosa amb el medi ambient. A Boquet seguirem treballant de valent per aportar la nostra experiència i professionalitat a cada projecte que realitzem, en línia amb la nostra visió de fomentar la transició cap a un món més verd i net.
Si esteu interessats a conèixer més detalls sobre aquest projecte o esteu considerant una instal·lació similar, estarem encantats d’atendre-us. Contacteu amb nosaltres i junts farem realitat els vostres objectius energètics sostenibles.

Formulario de Contacto página principal

Persona de contacto

Instalación Fotovoltaica

¿Qué más necesitas?

Powered by