Boquet, partners oficials de l’ACM

|

Entrevistes | Projectes | RVE | Solar | Solucions tècniques | Sostenibilitat | Uralita

Boquet som una empresa catalana i centenària, neix l’any 1904 a Mataró (oferint serveis de lampisteria), al llarg dels anys 80 comencem a realitzar treballs en l’àmbit de l’enllumenat públic, evolucionant cap a una empresa de serveis especialitzada en manteniment i instal·lacions. Amb el canvi de segle, a Boquet iniciem un procés de creixement i consolidació en l’àmbit de l’eficiència energètica, esdevenint avui com una de les empreses de serveis energètics de referència a Catalunya, valora per l’experiència i professionalitat del nostre equip humà, i centrada per oferir un servei de qualitat a tots els nostres clients.

Com a empresa associada de l‘ACM, estem compromesos en treballar de la mà amb les autoritats locals per abordar les necessitats i desafiaments de les comunitats, fomentar la innovació i el creixement sostenible, i contribuir al benestar de tots els ciutadans catalans. A través d’aquesta col·laboració, aspirem a crear un futur més vibrant i pròsper per a les nostres ciutats i pobles. Actualment, cobrim energèticament als 947 municipis de Catalunya, i som adjudicataris (dels lots 5 al 12) en subministrament, instal·lació i legalització d’equips per la generació de fotovoltaica. A més de lots en enllumenat públic i en pèrgoles fotovoltaiques.

Què és l’ACM?

L’Associació Catalana de Municipis, coneguda com a ACM, és una institució de gran importància a Catalunya de més de 30 anys que reuneix i representa els interessos dels municipis de la regió, oferint als electes i tècnics del món local les eines per a desenvolupar millor la seva tasca del dia a dia.

Actualment l’ACM compta amb 938 ajuntaments associats, tots els consells comarcals del país, les quatre diputacions a banda d’altres entitats. La casa del municipalisme català on tots els ens locals hi poden trobar els recursos necessaris per ajudar-los a oferir els millors serveis als seus veïns i veïnes.

L’ACM té com a principal objectiu promoure la cooperació entre els diferents ajuntaments catalans i defensar els seus drets i interessos davant de les administracions superiors i juga un paper fonamental en l’impuls de la governança local, fomentant la participació ciutadana i la presa de decisions basades en les necessitats de les comunitats locals.

Quins beneficis té ser partners de l’ACM?

Ser partners de l’Associació Catalana de Municipis (ACM) comporta una sèrie de beneficis substancials per Boquet. En primer lloc, tenim accés privilegiat a una xarxa extensa i diversificada de municipis a Catalunya, la qual cosa obre les portes a noves oportunitats de negoci i col·laboració en àmbits com ara projectes d’innovació, desenvolupament local i sostenibilitat.

Gràcies a estar associats podem oferir els nostres serveis amb preus competitius i de màxima qualitat. Aquestes són les avantatges de comprar per l’ACM:

  • Estalvis econòmics a través d’economies d’escala
  • Seguretat jurídica
  • Estalvis administratius
  • Transparència
  • Foment de polítiques de sostenibilitat

Els nostres serveis

4 anys de manteniment

▷ Garantia de 15 anys en plaques solars,

▷ 8 anys en inverors i bateríes.

▷ Assesorament tècnic gratuït en autoconsum compartit i en comunitats d’energia renovable.

Boquet, som experts professionals en el sector de la fotovoltaica i comptem amb més de 25 anys d’experiència. Oferim la instal·lació, manteniment i servei integral de qualsevol tipus de instal·lació fotovoltaica i de carregadors per vehicles elèctrics, així com el subministrament, instal·lació i mantenimet de llumeneres LED.

Si esteu interessats a conèixer més detalls sobre nosaltres o esteu considerant una instal·lació similar a un preu competitiu i amb la màxima qualitat, estarem encantats d’atendre-us. Contacteu amb nosaltres i junts farem realitat els vostres objectius energètics sostenibles.

Contacte: Josep Rafús

Telèfon: 696 49 63 18

Correu-e de contacte: jrafus@boquet.cat

Formulario de Contacto página principal

Persona de contacto

Instalación Fotovoltaica

¿Qué más necesitas?

Powered by