Panells solars sobre Uralita en 2023 | Que saber abans d’instal·lar

|

Entrevistes | Projectes | RVE | Solar | Solucions tècniques | Sostenibilitat | Uralita

La instal·lació de panells solars per energia fotovoltaica sobre cobertes d’uralita o fibrociment està prohibit des de principis de l’any 2021 segons la normativa vigent. Tot i això, existeixen diverses solucions en el mercat, des de Boquet oferim la substitució de la coberta d’Uralita per panells Sandwich i la instal·lació de plaques solars.

Es poden instal·lar plaques solars sobre teulades d’uralita?

La resposta definitiva és no, però com ja hem dit, existeixen diverses solucions aquest problema, que des de boquet t’oferim. Si tens una coberta de fibrociment amb amiant en una nau industrial o en un habitatge i vols instal·lar plaques solars, la millor solució i la més econòmica és retirar la coberta d’uralita i instal·lar una coberta de panell Sandwich per posteriorment instal·lar l’energia fotovoltaica, des de Boquet t’oferim aquest servei integral i a més t’ajudem en la gestió de subvencions i et garantim el seu cobrament.

Subvencions per instal·lació d’energia solar i retirada d’amiant

Actualment, existeixen vàries subvencions per retirar uralita a Catalunya de fins a 120.000 euros i 600 euros per kW en el cas de la instal·lació de panells fotovoltaics de les que et podràs beneficiar. Si la teva intenció és retirar uralita i instal·lar plaques solars, des de Boquet ens encarreguem de tot i et garantim el cobrament de les subvencions.

Si esteu interessats a conèixer més detalls sobre els nostres serveis i esteu considerant una instal·lació similar, estarem encantats d’atendre-us. Contacteu amb nosaltres i junts farem realitat els vostres objectius energètics sostenibles.

Formulario de Contacto página principal

Persona de contacto

Instalación Fotovoltaica

¿Qué más necesitas?

Powered by