L’Escola Barrachina de Sitges inaugura una nova era amb energia solar

|

Entrevistes | Projectes | RVE | Solar | Solucions tècniques | Sostenibilitat | Uralita

L’Escola Barrachina de Sitges ha completat recentment la instal·lació d’un sistema fotovoltaic avançat efectuat per Boquet, empresa instal·ladora de serveis integrals. Aquesta iniciativa subratlla el compromís de la institució amb les pràctiques ambientals responsables i l’educació en energies renovables. En aquest video podeu veure en acció la instal·lació en total funcionament.

Amb 266 plaques solars de 400Wp cadascuna, la potència total instal·lada arriba als 106,4 kWp. Aquesta instal·lació no només reflecteix un progrés tecnològic sinó també una aposta decidida per l’energia neta i la innovació.

Aquesta nova instal·lació permet a l’Escola Barrachina evitar l’emissió de 36 tones de CO2 anualment, reafirmant així el seu paper en la lluita contra el canvi climàtic. A més, s’estima que la instal·lació generarà al voltant de 152.000 kWh cada any, contribuint a una reducció significativa dels costos d’energia i augmentant la independència energètica.

Característiques de la instal·lació:
LocalitzacióEscola Barrachina (Sitges)
Potencia instal·lada106,4 kWp
ModalitatAutoconsum
Energia total produïda152.000 kWh/any
Emissions CO2 evitades36 t/any
Plaques instal·lades266
Superfície511,4 m²
Èxit de l’obraAssolit satisfactòriament

Estem orgullosos d’haver assolit l’èxit en aquesta obra i de poder oferir a l’Escola Barrachina una solució energètica més sostenible i respectuosa amb el medi ambient. A Boquet seguirem treballant de valent per aportar la nostra experiència i professionalitat a cada projecte que realitzem, en línia amb la nostra visió de fomentar la transició cap a un món més verd i net.


Si esteu interessats a conèixer més detalls sobre aquest projecte o esteu considerant una instal·lació similar, estarem encantats d’atendre-us. Contacteu amb nosaltres i junts farem realitat els vostres objectius energètics sostenibles.

Formulario de Contacto página principal

Persona de contacto

Instalación Fotovoltaica

¿Qué más necesitas?

Powered by