El pavelló de Sant Hipòlit de Voltregà evitarà l’emissió de 66,83 tonelades anuals

|

Entrevistes | Projectes | RVE | Solar | Solucions tècniques | Sostenibilitat | Uralita

Has llegit bé…El pavelló de Sant Hipòlit de Voltregà evitarà l’emissió de 67 tones anuals, el equivalent a 44.666 ampolles d’aigua d’1,5L, us ho podeu imaginar? Aquesta nova instal·lació ha estat possible gràcies a Boquet (empresa instal·ladora de serveis integrals) on s’han instal·lat 226 mòduls fotovoltaics. 

Són només 2 setmanes les que han fet falta per instal·lar totes aquestes plaques en una superfície fotovoltaica de 528 m2 , les quals generaran una energia total de 167.097.02 kWh anuals, ajudant al complex esportiu ser energèticament independent.

Característiques de la instal·lació:

LocalitzacióPavelló de Sant Hipòlit de Voltregà
Potencia instal·lada124,3 kWp
ModalitatAutoconsum col·lectiu
Energía total produïda167.097,02 kWh/any
Emissions CO2 evitades66,83 t/any
Termini d’execució2 setmanes
Plaques instal·lades226
Superfície fotovoltaica528 m2
Èxit de l’obraAssolit satisfactòriament

Estem orgullosos d’haver assolit satisfactòriament aquesta obra i de poder oferir una solució energètica sostenible i respectuosa amb el medi ambient al pavelló de Sant Hipòlit de Voltregà. A Boquet oferim solucions personalitzades d’acord amb les necessitats dels nostres clients, sempre amb la professionalitat, experiència i serietat que ens caracteritzen.

Si esteu interessats a conèixer més detalls sobre aquest projecte o esteu considerant una instal·lació similar, estarem encantats d’atendre-us. Contacteu amb nosaltres i junts farem realitat els vostres objectius energètics sostenibles.

Formulario de Contacto página principal

Persona de contacto

Instalación Fotovoltaica

¿Qué más necesitas?

Powered by