Nova instal·lació fotovoltaica al pavelló municipal de Vacarisses

|

Entrevistes | Projectes | RVE | Solar | Solucions tècniques | Sostenibilitat | Uralita

El pavelló municipal de Vacarisses aposta per l’energia solar fotovoltaica, amb aquesta instal·lació de plaques solars, quasi en vertical, el complex podrà gaudir d’energia neta renovable indefinidament, a més d’evitar l’emissió anual de 16,631 tones de Co2 i reduir significativament el seu consum d’energia elèctrica. La instal·lació ha estat efectuada per Boquet (empresa instal·ladora de serveis integrals) en tan sols 3 setmanes.

S’han instal·lat un total de 84 plaques solars sobre una superfície de 300m2 de bastanta inclinació (com podeu veure). Per aquesta instal·lació fora del comú s’ha dissenyat i instal·lat una estructura per suportar els mòduls fotovoltaics, per poder generar així una potència nominal de 35kWn. Amb la professionalitat que ens caracteritza s’ha seguit en tot moment un procediment meticulós per assegurar la qualitat i la màxima eficiència possible de la instal·lació.

Video:

Característiques de la instal·lació:

LocalitzacióPavelló municipal de Vacarisses
Potencia instal·lada35 kWn
ModalitatAutoconsum col·lectiu
Energía total produïda67.804 kWh/any
Emissions CO2 evitades16,631 t/any
Termini d’execució2 setmanes
Plaques instal·lades84
Superfície300 m2
Èxit de l’obraAssolit satisfactòriament

Estem orgullosos d’haver assolit l’èxit en aquesta obra i de poder oferir a Vacarisses una solució energètica més sostenible i respectuosa amb el medi ambient. A Boquet seguirem treballant de valent per aportar la nostra experiència i professionalitat a cada projecte que realitzem, en línia amb la nostra visió de fomentar la transició cap a un món més verd i net.
Si esteu interessats a conèixer més detalls sobre aquest projecte o esteu considerant una instal·lació similar, estarem encantats d’atendre-us. Contacteu amb nosaltres i junts farem realitat els vostres objectius energètics sostenibles.

Formulario de Contacto página principal

Persona de contacto

Instalación Fotovoltaica

¿Qué más necesitas?

Powered by