Què és l’aerotèrmia? Un avanç cap a l’eficiència energètica

|

Entrevistes | Projectes | RVE | Solar | Solucions tècniques | Sostenibilitat | Uralita

L’aerotèrmia és una tecnologia revolucionària que utilitza l’aire exterior com a font d’energia per a calefacció, refrigeració i producció d’aigua calenta. Aquest sistema, basat en una bomba de calor aerotèrmica, és capaç d’extreure calor de l’aire fins i tot en condicions de temperatures baixes, el seu principi de funcionament se centra en la transferència de calor, en lloc de la generació directa, fet que el converteix en un mètode altament eficient i respectuós amb el medi ambient.

Avantatges de l’areotèrmia

Els avantatges de l’aerotèrmia són nombrosos. Principalment, destaca la seva alta eficiència energètica, la qual es tradueix en un consum d’energia menor i, per tant, en una reducció significativa dels costos de calefacció i refrigeració, a més, en dependre menys dels combustibles fòssils, contribueix notablement a la reducció de les emissions de carboni, alineant-se amb els esforços globals per combatre el canvi climàtic.

Un altre aspecte innovador de l’aerotèrmia és la compatibilitat amb els sistemes d’energia renovable, especialment amb els panells solars. La combinació d’aerotèrmia amb panells solars representa un avenç significatiu cap a l’autosuficiència energètica, quan s’utilitza l’electricitat generada pels panells solars per operar la bomba de calor, es crea un sistema gairebé completament renovable, aquesta sinergia no només augmenta la sostenibilitat del sistema sinó que també pot oferir encara més estalvis econòmics a llarg termini, aprofitant al màxim l’energia gratuïta proporcionada pel sol.


Si esteu interessats a conèixer més detalls sobre aquesta tecnologia o esteu considerant una instal·lació similar, a Boquet oferim aquests serveis, i estarem encantats d’atendre-us. Contacteu amb nosaltres i junts farem realitat els vostres objectius energètics sostenibles.

Formulario de Contacto página principal

Persona de contacto

Instalación Fotovoltaica

¿Qué más necesitas?

Powered by