Nova instal·lació fotovoltaica a l’escola Serena Vall

|

Entrevistes | Projectes | RVE | Solar | Solucions tècniques | Sostenibilitat | Uralita

L’escola Serena Vall de Llavaneres ja pot gaudir d’una nova instal·lació solar de 215 mòduls fotovoltaics. Aquesta instal·lació representa un gran salt en la producció d’energia del recinte, que podrà generar energia neta i abastar a les altes demandes d’un edifici com és una escola. Boquet (empresa instal·ladora de serveis integrals) hem estat l’empresa encarregada de fer aquesta nova instal·lació, i podem dir que ha estat tot un èxit, ja que gràcies a aquesta instal·lació s’estima que s’evitaran 46,3 tones de CO₂ l’any, una xifra que no deixa indiferent a ningú.

Són només 3 setmanes les que han fet falta per instal·lar totes aquestes plaques en una superfície fotovoltaica de 490 m2 , les quals generaran una energia total de 179.130 kWh anuals, ajudant al complex ser energèticament independent.

Característiques de la instal·lació:

LocalitzacióEscola Serena Valls – St Andreu de Llavaneres
Potencia instal·lada100 kWn
ModalitatAutoconsum col·lectiu
Energía total produïda179.130 kWh/any
Emissions CO2 evitades46,3 t/any
Termini d’execució3 setmanes
Plaques instal·lades215
Superfície490 m2
Èxit de l’obraAssolit satisfactòriament

Estem orgullosos d’haver assolit satisfactòriament aquesta obra i de poder oferir una solució energètica sostenible i respectuosa amb el medi ambient a l’escola Serena Vall. A Boquet oferim solucions personalitzades d’acord amb les necessitats dels nostres clients, sempre amb la professionalitat, experiència i serietat que ens caracteritzen.

Si esteu interessats a conèixer més detalls sobre aquest projecte o esteu considerant una instal·lació similar, estarem encantats d’atendre-us. Contacteu amb nosaltres i junts farem realitat els vostres objectius energètics sostenibles.

Formulario de Contacto página principal

Persona de contacto

Instalación Fotovoltaica

¿Qué más necesitas?

Powered by