Iniciem nou projecte, ens acompanyes?

Benvinguts al nostre primer bloc! Estem emocionats de presentar-vos aquest espai on compartirem informació, novetats i els darrers projectes relacionats amb la nostra empresa i dels serveis que oferim.

Es tracta d’un espai on també és una bona oportunitat com a punt de trobada per connectar amb vosaltres (els nostres clients) així com oferir informació útil i interessant.

Compartirem el nostre coneixement amb vosaltres i us mantindrem al dia amb notícies i articles d’opinió a l’àmbit de l’energia sostenible (fotovoltaica, RVE, etc.) i de reformes d’empreses i indústria.

A més, també publicarem els nostres darrers projectes, perquè pugueu veure el nostre treball en acció i comprendre millor els avantatges, beneficis i possibilitats dels serveis que Boquet ofereix.

A manera organitzativa, la informació que publicarem ho hem dividit en 7 seccions, cadascuna dedicada exclusivament al seu àmbit respectiu.

 

Esperem crear una comunitat en línia on puguem compartir informació i coneixements, i ens encantaria saber la vostra opinió sobre el que us agradaria llegir en aquest bloc, estem oberts a suggeriments i preguntes, i farem tot el possible per respondre a totes les vostres consultes.

Gràcies per visitar-nos i estigueu atents en els nostres propers articles i notícies!